nws_slohello
Novice


nws_slohello

09.07.2009 Informativni dan v Vidmu namenjen predstavitvi javnega razpisa za predložitev standardnih projektov št. 2/2009

INFO DAY UDINE 09.07.09


Dne 9. julija je Skupni tehnični sekretariat programa v sodelovanju z Organom upravljanja organiziral prvi informativni dan namenjen predstavitvi javnega razpisa za predložitev standardnih projektov št. 2/2009. Prvi je navzoče pozdravil Giuseppe Napoli, namestnik direktorja Direktorata za mednarodne in evropske zadeve Avtonomne dežele Furlanije Julijske krajine. Navzoče je pozdravil tudi v imenu deželnega predsednika Renza Tonda. Nato je spregovorila Tatjana Rener, predstavnica Službe Vlade Republike Slovenije za lokalno samoupravo in regionalno politiko – Regionalna pisarna v Štanjelu.

Srečanje je povezovala Laura Comelli, ki je zastopala Organ upravljanja in je koordinirala predstavitve članov Skupnega tehničnega sekretariata. Barbara Repetto je opisala Javni razpis za predložitev standardnih projektov št. 2/2009 in se osredotočila na novosti v primerjavi z Javnim razpisom za predložitev strateških projektov, Michele Becia je predstavil prijavnico in finančni načrt, Olga Abram pa je nazadnje predstavila prijavno dokumentacijo.
Predstavitvi sta imela tudi Roberto Piccini, ki je pri Avtonomni deželi Furlaniji Julijski krajini odgovorni za prvostopenjsko kontrolo ter Olga Simeon, poznavalka tematike državnih pomoči. Predavatelji so nato odgovarjali na zastavljena vprašanja.

Prenesite predstavitve.

Za dodatne informacije o javnem razpisu za predložitev strateških projektov št. 2/2009 (dokumentacija)


Za dodatne informacije o izobraževalni delavnici 9. julija v Vidmu, ki je bila namenjena vodilnim in projektnim partnerjem projektov, ki so bili povabljeni v drugo stopnjo postopka javnega razpisa za predložitev strateških projektov št. 1/2009 kliknite sem.

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo