nws_slohello
Novice


nws_slohello

18.03.2014 Aktivnosti na projektih - marec 2014

WINENET - Predstavitev rezultatov projekta
Dne 3. marca 2014 bo, s pričetkom ob 15.00, v Enoteki v Krminu (Enoteca di Cormons (GO - Piazza XXIV Maggio 21), potekala predstavitev rezultatov projekta WINENET.

Vabilo - Program


ENERGYVILLAB - Sodelovanje na informativnemu dnevu o programu »Evropa za državljane«
Projekta EnergyViLLab bo sodeloval v torek 4. marca 2014 v Pordenonu na informativnem dnevu o programu »Evropa za državljane«. Namen konference je predstaviti evropski program za financiranje partnerstev med javnimi ustanovami, predvsem na področjo obnovljivih virov energije in energetske učinkovitosti.
Podrobnejše informacije na spletni strani www.energyvillab.eu


ENERGYVILLAB - Predstavitev dobrih praks s področja energetske učinkovitosti
V sredo 5. marca 2014 bo v Novi Gorici potekala prva čezmejna prireditev za predstavitev dobrih praks s področja energetske učinkovitosti v javnih stavbah, opredeljenih v sklopu projekta EnergyViLLab. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Vabilo - Program


WINENET - Predstavitev rezultatov
V ponedeljek 10. marca 2014 bo, s pričetkom ob 15.00, na sedežu Consorzio Vini Colli Euganei v kraju Vò (PD) (Piazzetta Martiri, 10), potekala predstavite rezultato projekta WINENET.

Vabilo-Program


GEP - Strokovna izobraževanja - stakeholders
V petek 14. in 17. marca 2014 bosta potekali strokovni izobraževanji v okviru projekta GEP.
Prvi dogodek namenjen italijanskim stakeholdersem bo potekal 14. marca 2014 v Trstu, drugi dogodek - namenjem slovenskim pa bo potekal 17. marca 2014 v Novi Gorici.

Vabilo - Program - ita - 14. marec 2014
Vabilo - Program - slo - 17. marec 2014


WINENET - Predstavitev rezultatov projekta
Dne 17. marca 2014 bo, s pričetkom ob 15.00, na sedežu Gruppo CEVICO v kraju Lugo (RA - Via Fiumazzo 72), potekala predstavitev rezultatov projekta WINENET.

Vabilo - Program


S.HO.W. - Prestavitev dejavnosti, ki so bile izvedene na mikro-območju Zindis v okviru projekta S.HO.W.

Dne 18. marca 2014 bo, s pričetkom ob 15.00, v občinski dvorani "Millo" v Miljah - Muggia (Piazza della Repubblica 4), potekala prestavitev dejavnosti, ki so bile izvedene na mikro-območju Zindis v okviru projekta S.HO.W.

Vabilo - Program


ENERGYVILLAB - Green Energy Audit
Dne 18. marca 2014 bo, s pričetkom ob 15.00, v Kongresni dvorani Industrijske cona N.I.P. (Viale Venezia 18) v kraju Maniago (PN), potekala druga čezmejna konferenca, organizirana v sklopu projekta EnergyViLLab z naslovom "Green Energy Audit. Energetski pregled kot orodje za izbiro pravih projektnih rešitev z združevanjem energetske učinkovitosti in cenovne ugodnosti: primerjava slovenskih in italijanskih izkušenj.

Vabilo-Program SLO
Vabilo-Program ITA


VISO - Srečanje in predstavitev sensoričnih analiz vin, ki so bila mikrovinificirana v letu 2013
Dne 18. marca 2014 bo, s pričetkom ob 16.00, na Oddelku za živilstvo v Univerzi v Vidmu (Via Sondrio 2/a), srečanje in predstavitev sensoričnih analiz vin, ki so bila mikrovinificirana v letu 2013

Vabilo-Program
Tiskovno sporočilo


PARSJAD - Konferenca "arheologija ozemlje kultura. Na poti do arheološkega parka"
Dne 19. marca 2014 bo, s pričetkom ob 9.30, v konferenčni dvorani na sedežu Palazzo della Regione (ex Grandi Stazioni - Cannaregio 23) v Benetkah (Venezia), potekala konferenca "arheologija ozemlje kultura. Na poti do arheološkega parka" v okviru strateškega projekta PARSJAD.

Vabilo-Program


ICON - Delavnica mreže SIMEGA in predstavitev nove rešitve fasadnih ovojev
Dne 20. marca 2014 bo, s pričetkom ob 10.30, v poslovni stavbi Inprime v Ajdovščini (Tovarniška cesta 26), potekala delavnica mreže SIMEGA - Inovativni materiali in tehnologie v gradbeništvu in predstavitev nove rešitve fasadnih ovojev v okviru strateškega projekta ICON.

Vabilo-Program


ICON - INTEBIKE - Delavnica o kolesarskih destinacijah in ponudnkih
Dne 31. marca bo, ob 9.00, v Zeleni hiši v Kobaridu (Trg svobode 16) potekala prva od štirih delavnic »Kako postati kolesarska destinacija & ponudnik?«. Delavnica je prirejena v okviru strateških projektov ICON in INTERBIKE.
Prijave na dogodek:
http://www.bike-alpeadria.com/interbike konferenca/prijava-na-konferenco/


KRAS-CARSO - Odprtje Razpršenega muzeja vode na Krasu
Dne 31. marca 2014 bo, s pričetkom ob 18.00, na območju ob kalu v Bazovici pri Trstu (Basovizza), potekalo odprtje Razpršenega muzeja vode na Krasu. Dogodek bo potekal v okviru strateškega projekta KRAS-CARSO.

Vabilo

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo