nws_slohello
Novice


nws_slohello

02.12.2013 Aktivnosti na projektih - december 2013

TIP - Sodelovanje in omrežja kot kompetitivnostni faktor v logističnih sistemih
Dne 5. decembra 2013 bo, s pričetkom ob 10.00, v dvorani Spazioporto (Via Santa Marta - Area portuale Venezia), potekalo srečanje na temo Sodelovanje in omrežja kot kompetitivnostni faktor v logističnih sistemih.
Sledilo bo srečanje projektnih partnerjev.

Vabilo-Program


SIGMA2 - Novinarska konferenca
Dne 6. decembra 2013 bo, s pričetkom ob 10.00, na sedežu Državnega strokovnega inštituta za kmetijstvo in razvoj podeželja (Via Medaglie D’Oro, 92) v Faenzi, potekala novinarska konferenca strateškega projekta SIGMA2.

Vabilo-Program


SIIT - Nova interaktivna orodja za odkrivanje biotske raznovrstnosti v Parku Delta del Po
Dne 6. decembra 2013 bo, s pričetkom ob 11.00, v dvorani Sala Manifatura dei Marinati - Ente di Gestione per i Parchi e la Biodiversità - Delta del Po v kraju Comacchio (FE), potekala tiskovna konferenca Nova interaktivna orodja za odkrivanje biotske raznovrstnosti v Parku Delta del Po.


MACC - Prenos tehnološkega znanja
Dne 10. decembra 2013 bo, s pričetkom ob 15.00, na sedežu fundacije Fondazione Bevilacqua La Masa v Benetkah-Venezia, potekal dogodek prenosa tehnološkega znanja Handle with Care: Conservation and Temporality of Contemporary Artworks.

Vabilo


KRAS-CARSO - Delavnica Geopark na Krasu
Dne 12. decembra 2013 bo, s pričetkom ob 16.30, v veliki sejni dvorani na sedežu Občine Sežana (Partizanska cesta 4), potekala delavnica o Geoparku na Krasu.

Vabilo-Program


CARSO-KRAS - Odprtje novega otroškega igrišča in ogled sprejemnega centra Gradina
Dne 18. decentra 2013 bo, s pričetkom ob 11.30, v sprejemnem centru Gradina v Doberdobu (Pot v Dol - via Vallone 32), potekalo odprtje novega otroškega igrišča in ogled strukturnih izboljšanj srejemnega centra Gradina.

Vabilo-Program


CARSO-KRAS - Delavnica Geopark na Krasu
Dne 18. decembra 2013 bo, s pričetkom ob 16.00, v sejni sobi Pokrajinskih muzejev v grajskem naselju v Gorici (Sala dei Musei Provinciali, Borgo Castello, Gorizia), potekala delavnica o Geoparku na Krasu.

Vabilo-Program


ENERGYVILLAB - Proizvodi in predlogi za turizem z nizko porabo
Dne 19. decembra 2013 bo, s pričetkom ob 9.30, v konferenčni dvorani Občine Jesolo (Via S. Antonio, 11), potekala izobraževalna aktivnost na terenu z naslovom Proizvodi in predlogi za turizem z nizko porabo.

Vabilo-Program

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo