nws_slohello
Novice


nws_slohello

12.09.2013 ECDAY - Pohod na Tromejo v organizaciji Organov upravljanja čezmejnih programov Slovenija-Italija, Italija-Avstrija in Slovenija-Avstrija

(updated 19.09) POSEBNA NAPOVED VREMENA (ZAMG) za soboto, 21. september 2013 – Pohod na Tromejo Slovenija-Italija-Avstrija
Vremenska napoved za Evropski dan sodelovanja za območje Tromeje za dan 21.9.2013
:

Zjutraj bo pretežno jasno in večinoma brez oblakov, vidljivost bo odlična. Čez dan bo nastalo na nebu le nekaj neškodljivih oblakov. Jutranja temperatura zraka na 1500 m bo okrog 5, čez dan pa se bo ogrelo vse do 13 stopinj Celzija. Pihali bodo šibki vetrovi severozahodne smeri.

http://www.zamg.ac.at/cms/de/wetter/eventwetter/european-cooperation-day
http://www.natural-hazards.eu/


Programi čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija, Italija-Avstrija in Slovenija-Avstrija vasv okviru Dneva evropskega sodelovanja vabijo na skupen pohod na Tromejo, ki bo potekalv soboto, 21. septembra 2013. Pohod bo priložnost za izmenjavo izkušenj, predstavitev projektov in medsebojno spoznavanje.

Pohod na Tromejo oziroma na vrh gore Peč se bo pričel ob 10. uri (zbor ob 9.30) v vasi Rateče. Po prihodu na vrh, bodo organi upravljanja vseh treh Programov pozdravili udeležence, sledila bo krajša prireditev s pogostitvijo.

Pohod traja približno 2h 30min (650 m višinske razlike). Pot ni zahtevna, potrebna je primerna obutev. Dogodek bo potekal tudi v primeru slabega vremena, vendar bo pohod prilagojen vremenskim razmeram.

Vsem udeležencem je na voljo info točka za dodatne informacije o dogodku. Slovensko govoreči udeleženci lahko kontaktirajo go. Tanjo na tel. št.+386 40 161 147 ali elektronski naslov:


Udeležba je brezplačna.
Prijava je zaželjena.

Za prijavo je potrebno izpolniti obrazec, ki je na voljo na povezavi: http://www.agenziamediacom.it/ecday-monte-forno/ in ga posredovati po faksu na št. +39 06 42001692 ali na elektronski naslov: do 18. septembra 2013.

Morebitne dodatne informacije o dogodku bodo objavljene na sledeči spletni strani.

Program

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo