nws_slohello
Novice


nws_slohello

08.05.2013 Strateški projekt ADRIA-A

Strateški projekt ADRIA A - Razvoj dostopnosti za oživitev jadranskega zaledja bo sodeloval pri dogodku »Train to Europe«, ki ga organizirata vodilni partner Srednjeevropska pobuda skupno z občino Tržič (Monfalcone) v okviru sodelovanja s projektom SETA (SEE).

Dogodek se bo odvijal v soboto 11. maja 2013 od 9.30. Program predvideva predstavitev evropskega projekta ADRIA A, nato bo sledilo krajše demonstrativno potovanje na vlaku, popolnoma dodeljenem dogodku. Predvidena trasa bo potekala po postajališčih v Tržiču (Monfalcone)-Opčinah (Opicina)-Sežani-Divači in Rijeki (Reki).

Demonstrativno potovanje si postavlja kot cilj spodbuditev duha sodelovanja in prijateljstva med prebivalci, ustanovami projekta in italijanskimi, slovenskimi in hrvaškimi železniškimi upravitelji.

Na voljo ostajajo prosta mesta za potovanje z vlakom. Udeležba je brezplačna in odprta javnosti. Če želite rezervirati vaše mesto na vlaku, lahko stopite v stik z Ivanom Zupanom () najkasneje do petka 10. maja 2013.

Za dodatne informacije lahko obiščete projektno spletno stran: http://www.adria-a.eu/sl/adria-a-partecipa-all%E2%80%99evento-train-to-europe/


Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo