nws_slohello
Novice


nws_slohello

21.03.2013 Dogodki v okviru projekta ENERGYVILLAB

V okviru projekta ENERGYVILLAB bo potekala dne 21. in 22. marca 2013 na UP FAMNIT (Glagoljaška 8) v Kopru-Capodistria, delavnica SME Villab. Delavnica je skupna pobuda za promocijo trajnostne gradnje v čezmejnem prostoru med Italijo in Slovenijo z vključitvijo SMP na področju lesnine. Jezik delavnice bo angleščina.

Invito-Programma

21. marec 2013
Projekt ENERGYVILLAB bo predstavljen v Padovi dne 21. marca 2013 na mednarodnem sejmu o okolju “SEP13 - Green R-Evolution Exhibition”, v sklopu delavnice “Scarse Resource Management: strumenti e opportunità (orodja in možnosti)”, ki ga priredi Univerza v Padovi, Dipartimento di Ingegneria Industriale – CESQA.
Dodane informacije so na razpolago na povezavi: http://www.seponline.it/ - sezione Convegni.

22. marec 2013
Projekt ENERGYVILLAB bo sodeloval dne 22. marca 2013 na Energy Days, na sejmu Fiera Green v Pordenonu. Sejem je namenjen energetskem varčevanju, alternativnim virom energije in biogradnjam. Ob 16.00 je predvidena tematska delavnica “Green Energy Audit: una prima applicazione nel distretto del Coltello di Maniago (prva izvedba v okrožju Coltello di Maniago)”, ki ga prireja partner projekta ConCentro – Agenzia Speciale della Camera di Commercio di Pordenone, v sodelovanju z ASDI iz Maniaga in ARES.


Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo