nws_slohello
Novice


nws_slohello

24.09.2010 Nova delavnica o poročanju, upravičenih izdatkih, državnih pomočeh ter informiranju in obveščanju javnosti v Benetkah

Skupni tehnični sekretariat Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 v sodelovanju z Deželo Veneto – Unità di progetto Cooperazione Transfrontaliera pripravlja novo delavnico o poročanju, upravičenih izdatkih, državnih pomočeh ter informiranju in obveščanju javnosti, namenjeno predvsem vodilnim in projektnim partnerjem strateških projektov predloženih v okviru javnega razpisa št. 01/2009. Delavnica bo potekala v Benetkah, 29. septembra 2010 v Hotelu Russott – Via Orlanda, 4 - Venezia San Giuliano.

Več informacij o dogodku je na voljo v priloženem programu. Na delavnici bo zagotovljeno simultano tolmačenje v slovenski in italijanski jezik. Udeležba je brezplačna. Izvedba delavnice se sofinancira v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013.

Vljudno vas prosimo, da se zaradi učinkovitejše organizacije na delavnico prijavite in izpolnjeno ter podpisano prijavnico pošljete na naslov info.itaslo@regione.fvg.it oz. posredujete po faksu na številko +39 040 377 5907, najkasneje do 27. septembra 2010.


Program delavnice

Prijavnica
.doc
.pdf

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo