nws_slohello
Novice


nws_slohello

01.09.2010 Nova delavnica na temo poročanja, upravičenih izdatkov, državnih pomoči ter informiranja in obveščanja javnosti v Sloveniji

Skupni tehnični sekretariat Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 v sodelovanju s Slovensko Info točko pripravlja novo delavnico o poročanju, upravičenih izdatkih, državnih pomočeh ter informiranju in obveščanju javnosti. Delavnica bo potekala 7. septembra 2010 od 9.00 do 16.30, v dvorani Pinta Hotela Perla v Novi Gorici (Kidričeva ulica 7). Dogodek je namenjen predvsem vodilnim in projektnim partnerjem strateških projektov predloženih v okviru javnega razpisa št. 01/2009 ter zunanjim svetovalcem, ki bodo pripravljali vmesna poročila. Podrobnejše informacije o delavnici, ki bo potekala v Novi Gorici najdete v priloženem programu.
Na delavnici bo zagotovljeno simultano tolmačenje v slovenski in italijanski jezik.
Udeležba je brezplačna. Izvedba delavnice se sofinancira v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013.

Vljudno vas prosimo, da se zaradi učinkovitejše organizacije na delavnico prijavite in izpolnjeno ter podpisano prijavnico pošljete na elektronski naslov: anton.harej@gov.si najkasneje do 6. septembra 2010, do 9. ure.

Program delavnice

Prijavnica
.doc
.pdf

Iste vsebine bodo predstavljene tudi na novi delavnici, ki se bo odvijala v Benetkah, predvidoma zadnji teden v septembru.

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo