nws_slohello
Novice


nws_slohello

22.09.2009 Javna prireditev: Predstavitvena stojnica v Gorici (Italija) v okviru prireditve “Gusti di frontiera-Okusi meje”

Na javni prireditvi “Gusti di frontiera-Okusi meje”, ki se bo odvijala od 25. do 27. septembra v Gorici, želimo obiskovalcem predstaviti dosežene rezultate sofinanciranih projektov v okviru Programa pobude Skupnosti INTERREG IIIA Slovenija-Italija 2000-2006 ter hkrati nuditi informacije o čezmejnem sodelovanju med Slovenijo in Italijo v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013.

Po uspešni promociji programa na prireditvi FRIULI DOC v Vidmu, želimo tudi s predstavitveno stojnico v Gorici povečati prepoznavnost programa, ki pomaga in pospešuje čezmejno sodelovanje na različnih področjih in predstavlja pomembno priložnost za medsebojna srečanja, odkrivanja običajev, zgodovine, kulture in odnosov, ki so v preteklosti oblikovali imperij, danes pa Evropo narodov.

Na stojnici se bo predstavila tudi Deželna meteorološka opazovalnica (OSMER), osrednja ustanova Deželne agencije za varstvo okolja, ki se ukvarja spremljanjem in meteorološkimi napovedmi na območju Furlanije Julijske krajine.

“Gusti di frontiera” 2009 - picture


Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo