nws_slohello
Novice


nws_slohello

17.07.2009 Informativni dan v Boloniji namenjen predstavitvi javnega razpisa za standardne projekte

INFO DAY BOLOGNA 16.07.09 - picture


Skupni tehnični sekretariat programa je v sodelovanju z Organom upravljanja organiziral informativni dan tudi v Boloniji dne 16. julija. Namenjen je bil predstavitvi javnega razpisa za predložitev standardnih projektov št. 02/2009, ki je bil objavljen v začetku julija. Srečanje se je odvijalo v dopoldanskem času v avditoriju Dežele Emilije Romanje.

Uvodni govor je imela podpredsednica Dežele Emilije Romanje Maria Giuseppina Muzzarelli, nato je spregovoril generalni direktor za načrtovanje, sporazume, evropske ter mednarodne odnose Enrico Cocchi, ki je poudaril institucionalno vlogo dežele, tudi v vlogi posrednika na področju evropskih tematik s poudarkom na veljavni zakonodaji in pomenu kakovostnih projektov. Iztok Škerlič je navzoče pozdravil v imenu Organa upravljanja, Anton Harej pa v imenu Službe Vlade Republike Slovenije za lokalno samoupravo in regionalno politiko.

Srečanje je povezoval Michele Migliori, predstavnik dežele Emilija-Romanja. Člani Skupnega tehničnega sekretariata so predstavili razpis, prijavnico ter spremljajočo dokumentacijo. Predavatelji so nato odgovorjali na zastavljana vprašanja.

Prenesite predstavitve info dneva v Bologni:
- Iztok Škerlic "Opis javnega razpisa za predložitev standardnih projektov št. 2/2009"
- Leonardo Lenoci "Prijavnica in finančni načrt"
- Olga Abram "Prijavna dokumentacija".

Za dodatne informacije o javnem razpisu za predložitev standardnih projektov št. 2/2009 (dokumentacija) kliknite sem.

Za informacije o Izobraževalni delavnici v Boloniji, ki je bila namenjena vodilnim in projektnim partnerjem projektnih predlogov, ki so bili povabljeni v drugo stopnjo postopka javnega razpisa za predložitev strateških projektov št. 1/2009 kliknite sem.

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo