nws_slohello
Novice


nws_slohello

22.07.2009 V Mestrah zadnji informativni dan o Javnem razpisu za predložitev standardnih projektov

Dne 21.7.2009 se je v Mestrah zaključil niz informativnih dni, ki jih je Skupni tehnični sekretariat v sodelovanju z Organom upravljanja organiziral predhodno še v Vidmu, Porotorožu in Boloniji.

Zadnji informativni dan namenjen predstavitvi javnega razpisa za predložitev standardnih projektov št. 02/2009 se je odvijal v Hotelu Russott v Mestrah. Udeleženci oziroma potencialni prijavitelji so z zanimanjem sodelovali s predavatelji in so izkoristili priložnost ter zastavili vrsto vprašanj neposredno članom STS-a.
Uvodni nagovor je imel Adriano Rasi Caldogno, Generalni tajnik programa v deželi Veneto. Moderatorka srečanja je bila vodja Oddelka za čezmejno sodelovanje dežele Veneto, Anna Flavia Zuccon. Predala je besedo Iztoku Škerliču, ki je navzoče pozdravil v imenu Organa upravljanja. Pozdravni nagovor je imel tudi Anton Harej, ki je navzoče pozdravil v imenu Službe Vlade Republike Slovenije za lokalno samoupravo in regionalno politiko.

Iztok Škerlič je natančno opisal zgoraj navedeni javni razpis, Michaele Becia se je osredotočil na prijavnico in finančni načrt, Olga Abram pa je predstavila prijavnico in priloge. Tematiko o državnih pomočeh je predstavila Olga Simeon, zaposlena pri Avtonomni deželi Fulaniji Julijski krajini.

Srečanje se je zaključilo s krajšo razpravo med navzočimi in člani STS-a.
Za dodatne informacije o izobraževalnih delavnicah za vodilne partnerje in partnerje projektov, ki so bili povabljeni v drugo stopnjo postopka javnega razpisa za strateške projekte kliknite sem.

Photo gallery.

INFO DAY venezia 21.07.09 - picture

INFO DAY JULY 2009 - pictures


Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo