nws_slohello
Novice


nws_slohello

21.06.2009 INFORMATIVNI DAN V VENETU

V torek, 21. julija, se zaključi niz informativnih dni posvečenih seznanitvi z javnim razpisom za predložitev standardnih projektov št. 02/2009. Informativni dan se bo odvijal v Venezia Mestre v Hotelu Russott (v ulici Via Orlanda, 4 - San Giuliano).

INFORAMITVNA DELAVNICA O STANDARDNIH PROJEKTIH V VENETU
V dopoldanskem času se bo odvijala Informativna delavnica namenjena seznanitvi z javnim razpisom za predložitev standardnih projektov št. 02/2009, vendar se je potrebno predhodno prijaviti do 13. julija 2009. Prijavnico, ki jo najdete v priponki, pošljite izpolnjeno na elektronski naslov info.itaslo@regione.fvg.it. Prijavo Vam bomo potrdili preko elektronske pošte.


Na pričujočih spletnih straneh bo v kratkem objavljen dokončni spored srečanja.
Prenesi vabilo in spored info-dneva v Benetkah
Prenesi zemljevid do Hotela Russott
Prijavnica

Prost vstop. Zagotovljeno bo SIMULTANO tolmačenje v italijanski in slovenski jezik.


PREDSTAVITVENA DELAVNICA V VENETU
V popoldanskem času istega dne se bo v isti dvorani »Corsi« (Palača Ex-Esav, S. Croce, 1187, Benetke) odvijala predstavitvena delavnica namenjena vodilnim in projektnim partnerjem, ki so bili sprejeti v drugo fazo razpisa za predložitev strateških projektov št. 1/2009.
Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava. Izpolnjeno prijavnico pošljite na elektronski naslov info.itaslo@regione.fvg.it in dopišite akronim projektne ideje.

Kontakti in informacije:
Skupni tehnični sekretariat
E-mail: info.itaslo@regione.fvg.it
Tel. +39 040 377 5924-5975
Fax: +39 040 377 5907

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo