nws_slohello
Novice


nws_slohello

21.06.2009 INFORMATIVNI DAN V BOLONIJI

Po informativnem dnevu v Vidmu in Portorožu Organ upravljanja v sodelovanju s Skupnim tehničnim sekretarjatom prireja dne 16. julija informativni dan v Bologni v dvorani »Auditorium« na sedežu dežele Emilia-Romagna (via Aldo Moro, 18).

INFORAMITVNA DELAVNICA O STANDARDNIH PROJEKTIH V BOLONIJI
V dopoldanskem času se bo odvijala Informativna delavnica namenjena seznanitvi z javnim razpisom za predložitev standardnih projektov št. 02/2009, vendar se je potrebno nujno predhodno prijaviti do 10. julija 2009. Prijavnico, ki jo najdete v priponki, pošljite izpolnjeno na elektronski naslov info.itaslo@regione.fvg.it Prijavo Vam bomo potrdili preko elektronske pošte.

Prenesi vabilo/spored info-dneva v Bologni
Prijavnica

Prost vstop. Zagotovljeno bo konsekutivno tolmačenje v italijanski in slovenski jezik.


PREDSTAVITVENA DELAVNICA V BOLONIJI
V popoldanskem času istega dne se bo v isti dvorani (Via A.Moro, 18) odvijala predstavitvena delavnica namenjena vodilnim in projektnim partnerjem, ki so bili sprejeti v drugo fazo razpisa za predložitev strateških projektov št. 1/2009.
Udeležbo na delavnici je potrebno predhodno najaviti. Izpolnjeno prijavnico pošljite na elektronski naslov info.itaslo@regione.fvg.it in dopišite akronim projektne ideje.

Prenesi program training session v BologniINFO:
Skupni tehnični sekretariat
E-mail: info.itaslo@regione.fvg.it
Tel. +39 040 377 5924-5975
Fax: +39 040 377 5907

Drugi komunikacijski kanali

Twitter
https://twitter.com/InterregITASLO

Spletni koledar
http://my.calendars.net/CBCP_Ita_Slo